aften Menu
Phi Phi sommer menu
Vælg 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert
Forret
Tun ceviche
Tun ceviche i tomat salsa med thai basilikum, forårsløg, soya lime dressing, serveres med tangchips
Sommer rulle
Frisk daicon rulle med rå marineret laks i rød karry, sprøde grøntsager og urter. Serveres med yuzu dressing
Hovedret
Soyamarineret oksetatar
Rørt tatar på oksemørbrad med syltede bøgehatte, sprøde risnudler, forårsløg og thai basilikum. Serveres med japansk grønsagsrösti og tom yam mayo
Kylling cashew
Sprødstegt kylling vendt i en pikant sursød/soya sauce med cashewnødder, peberfrugt, annanas, løg, forårsløg og sesam. Servers med jasmin ris
Dessert
Panna Cotta
Passions pannacotta toppet med sprød chokolade
Affogato kaffe dessert
Kaffe-dessert med vaniljeis og hasselsnød
3-retter kr. 329/379,- | Vinmenu kr. 199,-