okt. 10. til 19. okt. DinnerDays fre. 10. okt. 2025 17.30 søn. 19. okt. 2025 21.00 Phi Phi (kort) Google kalender ICS Book bord Almindelig menu Forret Thaisuppe m. kylling & kokos, cherrytomater, limeblade, svampe & chili Serveres m. jasmin ris Hovedret Pad Ga Pow m. svinekød i østers-soyasauce m. basilikum, squash & sukkerærter Serveres m. jasmin ris Dessert Key lime pie på sprød kokosbund & toppet m. ananas i frangelico Pris PR. person | dkk 270,00 Vegetarmenu Serveres m. sursød sauce Forret Vegetar forårsruller m. grøntsager & glasnudler Serveres m. sursød sauce Serveres m. jasminris Hovedret Tofu Cashew m. sursød/soya sauce, cashewnødder, peberfrugt, ananas, løg, forårsløg & sesam Serveres m. jasminris Dessert Key lime pie på sprød kokosbund & toppet m. ananas i frangelico Pris PR. person | dkk 270,00 Tilkøb Snacks & et glas bobler | DKK 100,00 1 flaske riesling eller 1 flaske chardonnay | DKK 275,00 pr. flaske Book bord Se begivenhed → okt. 6. til 26. okt. Gastro Week man. 6. okt. 2025 17.30 søn. 26. okt. 2025 21.00 Phi Phi (kort) Google kalender ICS Book bord Almindelig menu Forret Cremet thaisuppe med kylling og kokos, cherrytomater, limeblade, svampe og chili Mellemret Sesamtoast med tigerrejer. Serveres med forårsløg og punzu dip Hovedret Pad Ga Pow – Thailandsk klassisk hakket svinekød i østers-soyasauce med basilikum, squash og sukkerærter. Serveres med jasminris Dessert Key lime pie på sprød kokosbund og toppet med ananas i frangelico Vegetarisk menu Forret Vegetar forårsruller med grøntsager og glasnudler. Serveres med sursød sauce Mellemret Bao med mango, forårsløg, koriander og teriyaki sauce Hovedret Tofu Cashew – Stegt tofu vendt i en pikant sursød/soya sauce med cashewnødder, peberfrugt, ananas, løg, forårsløg og sesam. Serveres med jasminris Dessert Key lime pie på sprød kokosbund og toppet med ananas i frangelico Pris PR. person | DKK 309,00 Tilkøb 1 flaske vin | DKK 275,00 (Riesling eller Chardonnay) Book bord Se begivenhed →
okt. 10. til 19. okt. DinnerDays fre. 10. okt. 2025 17.30 søn. 19. okt. 2025 21.00 Phi Phi (kort) Google kalender ICS Book bord Almindelig menu Forret Thaisuppe m. kylling & kokos, cherrytomater, limeblade, svampe & chili Serveres m. jasmin ris Hovedret Pad Ga Pow m. svinekød i østers-soyasauce m. basilikum, squash & sukkerærter Serveres m. jasmin ris Dessert Key lime pie på sprød kokosbund & toppet m. ananas i frangelico Pris PR. person | dkk 270,00 Vegetarmenu Serveres m. sursød sauce Forret Vegetar forårsruller m. grøntsager & glasnudler Serveres m. sursød sauce Serveres m. jasminris Hovedret Tofu Cashew m. sursød/soya sauce, cashewnødder, peberfrugt, ananas, løg, forårsløg & sesam Serveres m. jasminris Dessert Key lime pie på sprød kokosbund & toppet m. ananas i frangelico Pris PR. person | dkk 270,00 Tilkøb Snacks & et glas bobler | DKK 100,00 1 flaske riesling eller 1 flaske chardonnay | DKK 275,00 pr. flaske Book bord Se begivenhed →
okt. 6. til 26. okt. Gastro Week man. 6. okt. 2025 17.30 søn. 26. okt. 2025 21.00 Phi Phi (kort) Google kalender ICS Book bord Almindelig menu Forret Cremet thaisuppe med kylling og kokos, cherrytomater, limeblade, svampe og chili Mellemret Sesamtoast med tigerrejer. Serveres med forårsløg og punzu dip Hovedret Pad Ga Pow – Thailandsk klassisk hakket svinekød i østers-soyasauce med basilikum, squash og sukkerærter. Serveres med jasminris Dessert Key lime pie på sprød kokosbund og toppet med ananas i frangelico Vegetarisk menu Forret Vegetar forårsruller med grøntsager og glasnudler. Serveres med sursød sauce Mellemret Bao med mango, forårsløg, koriander og teriyaki sauce Hovedret Tofu Cashew – Stegt tofu vendt i en pikant sursød/soya sauce med cashewnødder, peberfrugt, ananas, løg, forårsløg og sesam. Serveres med jasminris Dessert Key lime pie på sprød kokosbund og toppet med ananas i frangelico Pris PR. person | DKK 309,00 Tilkøb 1 flaske vin | DKK 275,00 (Riesling eller Chardonnay) Book bord Se begivenhed →